Trainingen en workshops

Als kennis delen alleen niet genoeg is.

BVE is een innovatiekennisbedrijf dat kennis uitdraagt en daarbij zijn workshops die geënt zijn op de inzet van innovatie in de praktijk onmisbaar.

Dronevliegen, 3D-printing en softwaregebruik zijn stuk voor stuk innovatie en innovatief en daarom zijn deze in workshopvorm bij BVE te vinden. De consultants van BVE hebben een voorliefde voor innovatie en daarom wordt een workshop met passie gegeven.

Synology training

De Synology DSM masterclass is bedoeld voor kleine zelfstandigen, ICT professionals die meer willen weten over DSM en voor MSP’s die hun klant meer waarde willen bieden door middel van dit prachtige besturingssysteem.

DSM is volgroeid en verdient tegenwoordig
sneller de benaming small business server dan simpelweg NAS genoemd te worden.

Met DSM is enorm veel mogelijk. Denk hierbij aan virtualisatie, Docker containers maar ook aan website hosting, e-mail server en private cloud.

Tijdens de masterclass leer je welke voordelen DSM jou allemaal kan bieden. Je installeert en configureert DSM en leert diverse applicaties uit het package center in te richten, die grote waarde bieden aan uw bedrijf en/of klant.

We gaan hands-on aan de slag met Active
Directory, Mail plus, Hyper Backup, Drive en vele andere waardevolle applicaties.
De dag wordt afgesloten met het bv-e DSM
examen. 

Aan het einde van de dag beheerst u DSM en neemt u de masterclass reader mee als naslagwerk om vernieuwende diensten te kunnen bieden aan uw klant!

Tech starter

Na ons advies traject kunt u gebruik maken van de workshop “Tech starter”.

Hier in leggen wij de basisprincipes van de software die wij u adviseren aan u en uw medewerkers uit. We gaan in op wat het pakket voor u kan doen en hoe u en uw medewerkers met dit pakket aan de slag kunnen.

Hierna kunt u aan de slag met het aanschaffen van de licenties en starten met de inrichting bij uw bedrijf, met of zonder ondersteuning van Business Vision Enforced.

Drone vliegen

De workshop “Drone vliegen” brengt mensen in contact met drone vliegen en hierbij laat BVE zien wat nu al mogelijk is met deze mooie technologie. Daarnaast geeft BVE inzicht in welke drones momenteel op de markt zijn en licht deze kort toe.

BVE geeft inzicht in de wettelijke vereisten voor als u van start gaat met professioneel drone vliegen en waar u daarvoor terecht kunt. BVE besteed ook aandacht aan het gebruik van drones voor bijvoorbeeld hulpdiensten en geven aan waar zij terecht kunnen voor het juiste materiaal

3D printen

In de workshop “3d printen” brengt BVE mensen in contact met 3d printen en laten wij zien wat nu al mogelijk is met deze mooie technologie.

Daarna nemen we een kijkje in de online databases waar 3d tekeningen gratis beschikbaar zijn en hoe je deze zelf kun aanpassen / verbeteren en uitprinten en of opnieuw delen met de gemeenschap.

Efficiënt Pc gebruik

In de workshop “efficiënt PC gebruik” brengt BVE PC gebruikers op de hoogte hoe zij efficiënter kunnen werken met Windows.

BVE leert gebruikers de belangrijkste zaken herkennen en hier op te acteren.
Bepaalde thema’s waar je aan kunt denken zijn:
Sneltoetsen, inzicht in eigenschappen en statussen, Veiligheidsmeldingen, storingen verhelpen, vak jargon, updates, etc. 

Na deze workshop weet de cursist meer over de werking van de computer en kan zelfstandig effectiever aan de slag.

Scroll naar top