Wie zijn wij

Interessante feiten over ons

WAAROM BVE BESTAAT

BVE is een nederlands professional services bedrijf met een compleet aanbod diensten en oplossingen op het vlak van strategie, consultancy, innovatie, technologie en operations met de focus op de ICT sector.  Met ongekende ervaring en gespecialiseerde vaardigheden in de ICT sector is BVE actief op het snijvlak van business en technologie. Deze activiteiten worden ondersteund door het grootste wereldwijde delivery-netwerk van technologie partners en onze klanten.

 

Het uitgebreide aanbod van BVE stelt klanten in staat hun prestaties continu te verbeteren en duurzame waarde voor aandeelhouders te creëren. Door de verbindende factor te zijn tussen nieuwe innovatie en onze klanten, is BVE aanjager van de innovaties die nodig zijn om manier waarop de wereld werkt en leeft te verbeteren.

 

Op het vlak van strategie, consultancy, innovatie, technologie en operations biedt BVE verschillende oplossingen en diensten.

Ontmoet Business Vision Enforced

Tim Dons | Founder

“Ondernemen zit in mijn bloed: Ik ben onafhankelijk, verantwoordelijk voor mijn prestaties en beloning en werk graag samen in een team van ondernemers. Bedrijven verbeteren is het doel.”

Scroll naar top