Ontdek het geheim waarmee een topuniversiteit 250.000 euro heeft bespaard op dataopslag!

“Dankzij Active Backup for Business zijn al onze back-ups nu gecentraliseerd en zijn ze dag en nacht beschikbaar. Dit helpt ons om uitval te minimaliseren en aan de FERPA-wetgeving te voldoen.”

Robert Hendricks / Web and Server Systems Manager bij de UW School of Social Work

 

Een Revolutionaire Back-upoplossing voor de Universiteit van Washington

De Universiteit van Washington, gevestigd in Seattle, is een gerenommeerde openbare onderzoeksuniversiteit die wereldwijd hoog scoort. In het bijzonder staat de School of Social Work van de universiteit bekend om zijn uitmuntendheid en innovatie in sociaal werkonderwijs.

De Uitdaging:
De School of Social Work had eerder een back-upstrategie voor hun servers, maar miste een consistente strategie voor de meeste desktopcomputers. Dit leidde tot uitdagingen voor het IT-team, vooral wanneer gegevensherstel vereist was. In hun zoektocht naar een nieuwe back-upoplossing voor bijna 300 medewerkers en personeelsleden, overwogen ze een cloudgebaseerde oplossing. Echter, de geschatte kosten hiervan waren $250.000 per jaar. Bovendien moest elke oplossing voldoen aan de FERPA-wetgeving, wat veel openbare cloudopties uitsloot.

De Oplossing:
Robert Hendricks, de Web and Server Systems Manager van de school, herinnerde zich zijn eerdere positieve ervaringen met Synology. Hij ontdekte dat Synology een back-upsoftware voor eindpunten aanbood. Na wat onderzoek kwam hij tot de conclusie dat een investering van slechts $6.000 in een Synology NAS met Active Backup for Business dezelfde voordelen zou bieden als een jaarlijkse cloud back-upkost van $250.000. De school schafte de DS3617xs aan, die meer dan 100TB opslagcapaciteit kan bieden. Robert implementeerde gecentraliseerde back-ups voor ongeveer 200 apparaten binnen de school.

De Voordelen:
Dankzij de Synology NAS kon de School of Social Work een kosteneffectieve en gecentraliseerde back-upoplossing implementeren. Het IT-team kan nu eenvoudig volledige pc-herstel uitvoeren met Active Backup for Business. Dit kwam vooral van pas toen een laptop werd gestolen, waardoor het IT-team snel een back-up kon maken van alle gebruikersbestanden en alle gegevens kon herstellen. Bovendien maakte de school gebruik van Synology Drive voor bestandssynchronisatie en samenwerking, waardoor externe organisaties gemakkelijk en veilig konden samenwerken en gevoelige onderzoeksbestanden konden delen.

In conclusie, de oplossingen van Synology boden de Universiteit van Washington een flexibele en kosteneffectieve back-upoplossing, bespaarden de school tienduizenden dollars en zorgden voor een eenvoudige en veilige samenwerking en bestandsdeling.

bron: Synology

Wil jij ook aan de slag met de backup oplossing van synology en duizenden euros per jaar besparen?

Kom naar onze gratis Introductie training

of

Neem contact met ons op!