Hoe één Technologische Verandering MKB’s Jaarlijks 21 Duizenden Euro Kan Besparen – Ontdek Het Geheim!

“Synology-oplossingen hebben ons geholpen om jaarlijks €21.000 te besparen en onze back-upsnelheden zijn 15 keer verbeterd. De betrouwbare UC3200- en SA3400-eenheden, samen met Actieve Back-up voor Microsoft 365, zijn alles wat we nodig hebben om veilig een back-up te maken van alle 3.000 van onze Microsoft 365-accounts, evenals accountgegevens voor onze studenten en docenten. We hebben gemoedsrust in de wetenschap dat onze gegevens altijd kunnen worden hersteld.”

Wim Hendriks, Hoofd ICT / Het Streek

 

Het Streek Transformeert Dataopslag en Backup

Het Streek, opgericht in 1995, is een veelzijdige school met meer dan 3.000 studenten en medewerkers, verspreid over twee locaties en een hoofdkantoor. De school biedt een breed scala aan programma’s, van beroepsopleidingen tot een uniek “Technasium” voorbereidend wetenschappelijk onderwijs gericht op wetenschap en technologie.

Met de voortdurende evolutie van technologie in het onderwijs, heeft Het Streek de noodzaak erkend om hun dataopslag en backup systemen te optimaliseren. Dankzij Synology-oplossingen bespaart de school nu jaarlijks €21.000 en zijn hun backup-snelheden 15 keer verbeterd.

Uitdagingen en Oplossingen

Het Streek maakt gebruik van een externe computeromgeving en Microsoft cloud-toepassingen om een snelle desktopervaring voor studenten en medewerkers te garanderen. Om de systeemprestaties te verbeteren en een betrouwbare opslag voor hun Microsoft FSLogix Profile Containers te bieden, koos de school voor Synology’s UC3200 en SA3400-eenheden. Deze oplossingen zorgen niet alleen voor een snelle en betrouwbare toegang tot studenten- en docentengegevens, maar ook voor een efficiënte backup van hun 3.000 Microsoft 365-accounts.

Voordelen en Resultaten

Door de implementatie van de SA3400, UC3200 en Active Backup voor Microsoft 365, heeft Het Streek aanzienlijke voordelen behaald:

  • Een jaarlijkse besparing van €21.000.
  • Backup-tijden zijn verminderd van 8 uur naar ongeveer 30 minuten.
  • Snellere toegang tot FSLogix-profielen, wat resulteert in een merkbare verbetering voor studenten en medewerkers.
  • Dagelijkse backups van 3.000 Microsoft 365-profielen zonder extra kosten.

Met deze geavanceerde oplossingen is Het Streek goed gepositioneerd om aan de toekomstige data-eisen te voldoen en blijft het voorop lopen in technologische innovatie in het onderwijs.

Wil jij ook aan de slag met de backup oplossing van synology en duizenden euros per jaar besparen?

Kom naar onze gratis Introductie training

of

Neem contact met ons op!

bron: https://www.synology.com/en-us/company/case_study/Het_Streek