Een nieuwe cloud-realiteit: multi-clouduitdagingen overwinnen

3 januari 2018

Bedrijven zijn al lang begonnen aan hun reis naar de cloud (Azure, Amazon, Google, etc).
Recent zien we echter een ontwikkeling die voor sommigen van jullie verrassend zal zijn. Veel bedrijven hebben namelijk hun applicaties in een tal van verschillende clouds geïmplementeerd: public clouds, private clouds en zelfs verschillende combinaties(hybrid clouds).

Dezelfde bedrijven gebruiken ook cloud-based SaaS-aanbiedingen, waaronder Salesforce, Microsoft Office 365 etc.
De realiteit nu ziet er dus heel anders uit dan hoe “de cloud” in slideware of marktaanbiedingen verschijnt. “De cloud” is geen amorfe eenheid van gedeelde bronnen voor rekenkracht, opslag en netwerken; het is eerder een samengestelde complexe mix van providers, infrastructuren, technologieën en omgevingen die vaak worden ingezet op meerdere globale knooppunten. Dit noemen we de multi-cloud. Gelukkig kent BVE wel partijen die dit mogelijk maken.

Vooruitstrevende IT-leiders en enterprise-architecten moeten zich nu voorbereiden voor deze nieuwe, multi-cloud wereld. Doen ze dat niet dan riskeren organisaties in een situatie terecht te komen waar de cloud juist de oplossing voor had moeten zijn: verhoogde complexiteit, weinig flexibel en hoge support overhead.

Voor het managen en beheren van de cloud omgeving zijn er verschillende oplossingen beschikbaar. BVE heeft gekeken naar de huidige markt en daar buiten en heeft daaruit het beste geselecteerd wat er op dit moment beschikbaar is. Met deze software bent u niet alleen vooruitstrevend maar loop je ook echt een paar stappen voor op het gros van de branche!

Wil jij ook begrijpen wat dit voor jullie bedrijf kan betekenen? Neem dan contact op met ons!

Auteur:Tim Dons

2 reacties op “Een nieuwe cloud-realiteit: multi-clouduitdagingen overwinnen”

  1. Do you mind if I quote a few of your posts as long as
    I provide credit and sources back to your weblog?
    My blog site is in the very same niche as yours and my visitors would really benefit
    from a lot of the information you provide here.

    Please let me know if this okay with you. Appreciate it!

Laat een reactie achter

Scroll naar top