Workshops

Als kennis delen alleen niet genoeg is.

BVE is een innovatiekennisbedrijf dat kennis uitdraagt en
daarbij zijn workshops die geënt zijn op de inzet van innovatie in de praktijk onmisbaar.

Dronevliegen, 3D-printing en softwaregebruik zijn stuk voor stuk innovatie en innovatief en daarom zijn deze in workshopvorm bij BVE te vinden. De consultants van BVE hebben een voorliefde voor innovatie en daarom wordt een workshop met passie gegeven.

Na ons advies traject kunt u gebruik maken van de workshop "Tech starter".

Hier in leggen wij de basisprincipes van de software die wij u adviseren aan u en uw medewerkers uit. We gaan in op wat het pakket voor u kan doen en hoe u en uw medewerkers met dit pakket aan de slag kunnen.

Hierna kunt u aan de slag met het aanschaffen van de licenties en starten met de inrichting bij uw bedrijf, met of zonder ondersteuning van Business Vision Enforced.

De workshop "Drone vliegen" brengt mensen in contact met drone vliegen en hierbij laat BVE zien wat nu al mogelijk is met deze mooie technologie.

Daarnaast geeft BVE inzicht in welke drones momenteel op de markt zijn en licht deze kort toe.

BVE geeft inzicht in de wettelijke vereisten voor als u van start gaat met professioneel drone vliegen en waar u daarvoor terecht kunt.

BVE besteed ook aandacht aan het gebruik van drones voor bijvoorbeeld hulpdiensten en geven aan waar zij terecht kunnen voor het juiste materiaal.

In de workshop "3d printen" brengt BVE mensen in contact met 3d printen en laten wij zien wat nu al mogelijk is met deze mooie technologie.

Daarna nemen we een kijkje in de online databases waar 3d tekeningen gratis beschikbaar zijn en hoe je deze zelf kun aanpassen / verbeteren en uitprinten en of opnieuw delen met de gemeenschap.

In de workshop "efficiënt PC gebruik" brengt BVE PC gebruikers op de hoogte hoe zij efficiënter kunnen werken met Windows.

BVE leert gebruikers de belangrijkste zaken herkennen en hier op te acteren.
Bepaalde thema’s waar je aan kunt denken zijn:
Sneltoetsen, inzicht in eigenschappen en statussen, Veiligheidsmeldingen,
storingen verhelpen, vak jargon, updates, etc. 

Na deze workshop weet de cursist meer over de werking van de computer en kan zelfstandig effectiever aan de slag.

Contact us

Need a quote.