Data & Cloud expo en Info security 2017

2 november 2017

Ook BVE was dit jaar aanwezig op de jaarlijkse Data en Cloud Expo om de laatste ontwikkelingen binnen onze branche nauwgezet in de gaten te kunnen houden en om natuurlijk voor onze klanten onderzoek te doen naar mogelijk goed inzetbare technologieën of uitvindingen voor hun business.

Bij binnenkomst op de beurs was het direct raak voor ons, de eerste partij die wij spraken was direct geïnteresseerd in onze startup en vroeg ons direct contactgegevens uit te wisselen om later in contact met ons te komen over welke innovaties wij in de markt hebben gevonden en wat dit voor hen kan betekenen. Zelf was deze partij ook al goed op weg, zij hadden zelfs al een pepper robot op hun staand staan om als innovatieve partij over te komen! Erg goed zeggen wij, keep innovating.

Tijdens onze verdere tocht over de beurs zijn diverse interessante nieuwe technologieën voorbij gekomen die wij op onze lijstjes hebben gezet, waaronder:
Sensiks – full experience VR (met warmte, geur en wind)
Sezame – Geavanceerde biometrische beveiliging op je PC via je Mobiel.
Asperitas – Een nieuwe manier van je servers huisvesten, zeer compact en gekoeld met olie. Enorm mooie vindingen met een groot zakelijk potentieel.

Door de gesprekken op deze beurs is ons in ieder geval zeker duidelijk geworden dat innovatie zeker een hogere plek mag krijgen op de agenda van bedrijven, bij uitstek bedrijven in de ICT!

Ben je geïnteresseerd geraakt? Neem dan contact met ons op en laat ons jullie verder helpen in ICT innovatie!

Auteur:Tim Dons

Laat een reactie achter

Scroll naar top