Consultancy

Voor als echte expertise vereist is.

Consultancy, advies bij vraagstukken die anders onbeantwoord zouden blijven. Onze expertise ligt op het gebied van bedrijfskunde, bedrijfsprocessen en (informatie) technologie. Onderstaand vindt u een overzicht van de stappen die binnen een consultancy traject genomen worden.

ONDERZOEK

BVE start met een intake gesprek waarna blijkt of een onderzoek gedaan moet worden naar de behoeften van het bedrijf of de organisatie. Het onderzoek biedt duidelijkheid of de gestelde vraag ook de achterliggende uitdaging oplost.

 

ADVIES

Op basis van het intake gesprek of op basis van het onderzoek wordt een advies afgegeven. Dit advies wordt in een advies rapport opgeleverd.

 

UITVOERING

Op aanvraag kan BVE het afgegeven advies voor u doorvoeren. Op basis van het advies wordt dan een implementatie of verander traject gestart. BVE heeft zich gespecialiseerd op diverse gebieden waarbij wij het gehele traject voor u uitvoeren of alleen ondersteuning bieden bij implementatie.

 
 

ONDERSTEUNING

Tijdens het consultancy traject biedt BVE aan, de bedrijfsvoering te ondersteunen. Hierbij worden dagelijkse taken van het bedrijf deels uitgevoerd door BVE. Deze benadering heeft twee voordelen voor de opdrachtgever:

1. BVE leert het bedrijf beter kennen en kan hierdoor de implementatie of verandering gemakkelijker uitvoeren.

2. De opdrachtgever heeft extra bedrijfscapaciteit en expertise tot zijn beschikking.

Scroll naar top