Ontdek het geheim waarmee een topuniversiteit 250.000 euro heeft bespaard op dataopslag!

In een tijd waarin technologische oplossingen vaak hand in hand gaan met torenhoge kosten, heeft een vooraanstaande universiteit een baanbrekende methode ontdekt om tonnen te besparen zonder in te leveren op kwaliteit of veiligheid. Het geheim achter hun succes? Een innovatieve benadering van dataopslag die de regels van het spel heeft veranderd. Als je nieuwsgierig bent naar hoe ze dit hebben gedaan en hoe jij wellicht dezelfde strategie kunt toepassen, lees dan verder. Dit verhaal is er een die je niet wilt missen.

Hoe één Technologische Verandering MKB’s Jaarlijks 21 Duizenden Euro Kan Besparen – Ontdek Het Geheim!

Deze private cloud oplossing heeft ons geholpen om jaarlijks €21.000 te besparen en onze back-upsnelheden zijn 15 keer verbeterd. De betrouwbare hardware, samen met Actieve Back-up voor Microsoft 365, zijn alles wat we nodig hebben om veilig een back-up te maken van alle 3.000 van onze Microsoft 365-accounts, evenals accountgegevens voor onze gebruikers. We hebben gemoedsrust in de wetenschap dat onze gegevens altijd kunnen worden hersteld.

Boost je Business: Must-Have Docker Containers (serie 3/3)

In onze vorige blogposts hebben we de fascinerende wereld van Docker op Synology ontdekt en gezien hoe het beheer van deze technologieën eenvoudiger kan worden gemaakt met Portainer. Nu, of je nu een IT-professional, CEO, freelancer of een tech-enthousiasteling bent, is het tijd om enkele van de beste Docker containers te bekijken die je bedrijf kunnen helpen groeien en efficiënter worden.

Portainer: Jouw sleutel tot moeiteloos Docker-beheer (serie 2/3)

In de vorige post hebben we de ongelooflijke kracht van Docker op Synology verkend. Als je nu klaar bent om deze technologieën op een nog eenvoudigere en efficiëntere manier te beheren, dan is Portainer de tool die je zoekt. Of je nu een IT-professional, CEO, freelancer of een tech-enthousiasteling bent, Portainer maakt je leven aanzienlijk eenvoudiger. Dus laten we eens kijken hoe dit werkt.

Docker op Synology: De Game-Changer voor jou en jouw bedrijf! (serie 1/3)

Of je nu een doorgewinterde IT-professional bent, een CEO die zijn bedrijf wil transformeren, een bruisende tech-enthousiasteling of een freelancer op zoek naar efficiënte manieren om je workflow te beheren, Docker op Synology is de heilige graal waar je naar op zoek bent. Maar voordat we ons in deze fascinerende wereld storten, laten we eerst de basisbeginselen van deze technologieën onder de knie krijgen.

Configuratie van gebruikers en toegangsrechten (serie 5/5)

Welkom terug bij de blogserie “Bouw je private cloud op Synology!” In dit vijfde deel van de serie gaan we dieper in op een cruciaal aspect van jouw private cloud-oplossing: de configuratie van gebruikers en toegangsrechten. Het beheren van gebruikers en het instellen van passende toegangsrechten zijn van essentieel belang om de veiligheid en privacy van jouw gegevens te waarborgen. We zullen je stap voor stap begeleiden bij het opzetten van gebruikersaccounts, groepen en het toewijzen van rechten, zodat je volledige controle hebt over wie toegang heeft tot welke bestanden en mappen in jouw private cloud.

Installatie van standaard pakketten (serie 4/5)

Welkom terug bij de blogserie “Bouw je private cloud op Synology!” In dit vierde deel van de serie gaan we dieper in op een belangrijke stap in het proces: de installatie van standaard pakketten op jouw Synology NAS. Deze pakketten zijn essentieel om jouw private cloud volledig functioneel en veelzijdig te maken. We zullen je begeleiden bij het installeren van belangrijke apps, zoals File Station, Drive, Photo Station en meer, zodat je optimaal gebruik kunt maken van jouw private cloud-oplossing.

Installatie en basis configuratie van Synology DSM (serie 3/5)

Introductie: Welkom terug bij de blogserie “Bouw je private cloud op Synology!” In dit derde deel van de serie gaan we dieper in op een cruciale stap: de installatie en basisconfiguratie van Synology DSM (DiskStation Manager). DSM is het besturingssysteem van jouw Synology NAS en het hart van jouw private cloud-oplossing. We zullen je door het proces leiden, vanaf het eerste opstarten tot het configureren van essentiële instellingen om jouw private cloud volledig functioneel te maken.

Aankoop: Kies de juiste Synology NAS (serie 2/5)

Welkom terug bij de blogserie “Bouw je private cloud op Synology!” In dit eerste deel van de serie zullen we ons richten op een cruciale stap in het proces: het kiezen van de juiste Synology NAS (Network Attached Storage). Het selecteren van het juiste NAS-model is essentieel, omdat het de basis vormt van jouw private cloud-oplossing. We zullen je begeleiden bij het identificeren van de beste NAS die past bij jouw behoeften, opslagvereisten en budget.

Bouw je private cloud op Synology in 2023 (serie 1/5)

Welkom bij de blogserie “Bouw je private cloud op Synology!” In deze serie nemen we je mee op een spannende reis om je eigen private cloud te bouwen op een Synology NAS (Network Attached Storage) in het jaar 2023. Een private cloud biedt talloze voordelen, waaronder veilige opslag, eenvoudige synchronisatie en toegang tot je gegevens vanaf elke locatie ter wereld. Het bouwen van je private cloud op een Synology NAS stelt je in staat om volledige controle te behouden over je gegevens en privacy, zonder afhankelijk te zijn van externe dienstverleners.