Technologie Partners

zo werken we samen effectief aan IT

Voor u Speciaal geselecteerd

Een selectie uit onze technologie Partners.

Docker

Docker is een open platform voor ontwikkelaars en sysadmins om gedistribueerde applicaties te bouwen, verzenden en uitvoeren, zowel op laptops, datacenters, VM's of de cloud.

Alien Vault

Simplificeer Detectie & reactie tegen dagelijkse security bedreigingen met een all-in-one platform.

Dynatrace

De Dynatrace APM-oplossing biedt analyse van gebruikerservaringen waarmee problemen met applicatieprestaties sneller dan ooit worden vastgesteld en opgelost.

Morpheus data

Morpheus is het enige Cloud Application Management en Orchestration Platform dat werkelijk infrastructuur agnostisch is.

Datto

Van virtuele cloudgegevens tot fysieke eindpuntbestanden en de systemen die alles verwerken, deze totale gegevensbescherming maakt uw bedrijf op elk moment onoverwinnelijk, veilig en onmiddellijk herstelbaar.

Odoo Enterprise

Het open source model van Odoo heeft ons toegestaan om duizenden ontwikkelaars en business-experts honderden apps te laten maken in slechts enkele jaren.Met een sterke technische fundering is het Odoo framework uniek. Het biedt kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid die in alle apps is terug te vinden.Verbeteringen voor gebruiksvriendelijkheid gemaakt op Odoo zullen automatisch toegepast worden op al onze volledig geïntegreerde apps.Op deze manier evolueert Odoo veel sneller dan welke andere oplossing ook.

Solarwinds N-central

Controle. Beheren. Aanpassen. Alles in één RMM-platform.

Autotask

Toonaangevende IT Business management software provider

Synology

Synology werd opgericht in 2000 en produceert netwerkopslag, IP-bewakingsoplossingen en netwerkapparatuur die de manier waarop gebruikers data beheren, bewaking uitvoeren en het netwerk beheren in de cloud geheel transformeert.

Contact us

Need a quote.