Quickscans

Gemaakt om snel inzicht te krijgen.

De Quickscans zijn een manier om op gestructureerde wijze snel inzicht te krijgen in uw huidige situatie. Om zo effectief met het learning portaal om te kunnen gaan en alleen de software modules te bekijken die er voor u toe doen.

Middels getoetste procedures, checklijsten en automatisering brengen wij snel en accuraat gekozen bedrijfsonderdelen in kaart.

Op basis van de uitkomst(en) adviseert BVE u wat het beste pad is voor het behalen van uw doelstellingen en het realiseren van uw visie.
Hierbij komt naar voren welke laatste innovatieve oplossingen voor u het meest doeltreffend zijn.

U kunt hier denken aan besparingen, efficiënter werken, meer
plezier in het werk, meer en actueler overzicht.

Met dit advies heeft u een stevige basis om de benodigde verandering in gang te zetten.

Elk bedrijf heeft een ICT omgeving. Deze omgeving word vaak ongemerkt snel groter. Een telefoon, computer, server, Wi-Fi router of printer, het zijn allemaal uitbreidingen van uw ICT omgeving. Op al deze apparaten staan vaak verschillende soorten software licenties, besturingssystemen en beveiligingssoftware. 

Zijn al deze gegevens bij u bekent? Weet u wanneer uw licenties verlopen en welke u in bezit heeft? Welke apparaten bevinden zich op uw netwerk? Zijn er apparaten aan vervanging toe? Of zijn er zaken die uw netwerk onnodig vertragen? Met de ICT inventory audit geven wij door middel van een passend advies antwoord op diverse van deze vragen.

Met de ICT inventory audit geven wij u zicht op uw huidige ICT omgeving. Wij schrijven een overzichtelijk rapport en geven een daarbij behorend advies gesprek.

U ontvangt advies op diverse punten die cruciaal zijn voor een goede en veilige werking van uw ICT omgeving. Daarnaast ontvangt u diverse overzichten van geïnstalleerde software, licentie gebruik en een overzicht van alle actieve apparaten binnen uw onderneming.

PIIVO staat voor Possible IT Innovation Value Option Scan

U wilt kijken naar de mogelijkheden om groei in of door te zetten, uw bedrijfsstructuur te verbeteren of uw omzet te verhogen. U bent benieuwd of uw huidige software wel toereikeind is maar weet niet welke software beschikbaar is in de snel vernieuwende markt. U wilt weten welke software of technologie het beste bij uw bedrijfsvisie en doelstellingen past.

De PIIVO scan bestaat omdat de ontwikkelingen op IT gebied razendsnel gaan. Hierdoor verliezen veel bedrijven grip op het bijhouden van de innovaties doordat de bedrijfs activiteiten van alle dag, de meeste, zo niet alle resources vereisen.

Door middel van de PIIVO scan brengt BVE in kaart wat de status quo is van uw situatie en de mogelijke waarde vermeerderende opties op het gebied van te implementeren IT innovatie welke corresponderen aan de eventueel samen geformuleerde bedrijfsvisie en doelstellingen.

Uit de scan komt een rapport met hoe de situatie nu is, waar u heen wilt, hoe dit pad eruit ziet en  waarin u het beste kunt investeren om kosten efficiënt de gestelde doelen te behalen.

Wordt momenteel aan gewerkt!

Contact us

Need a quote.